Heartbonds Presents: Beltaine Music Night

Heartbonds Presents: Beltaine Music Night

Heartbonds Presents: Beltaine Music Night

Datum29/04/2016

Begint20:00

Eindigt23:00

LocatieOns Ding

PlaatsHaarlem

Toegangplaatsen beschikbaar

Heartbonds presents: Beltaine Music Night!

Met trots en blijdschap kondigen we aan dat we, ondanks dat er dit jaar geen compleet festival zal zijn, toch een prachtige gelegenheid hebben om in de sfeer van Heartbonds samen te komen! We nodigen iedereen van harte uit voor onze Beltaine Music Night op vrijdag 29 april 2016.

Op de vooravond van Beltaine kunnen we met elkaar genieten van de prachtige klanken van fantastische artiesten.
*** TWIBV, Heartbonds-band van het eerste uur:
“Wij zijn twibv: 5 jonge mensen die door middel van onze muziek graag verhalen vertellen. We gebruiken hiervoor een enorme variëteit aan instrumenten, verschillende talen en vooral veel humor, zelfs in de liedjes die eigenlijk over dood en verderf gaan.”
www.twibv.nl / www.facebook.com/twibv
*** HELISIR, inmiddels ook een bekend gezicht (en geluid!) binnen Heartbonds:
“Helisir, bestaande uit de Noorse woorden Helig en Sirkel die Heilige Cirkel betekenen, is een Ambient Experimenteel Folk project vol sterke New Age invloeden met als thema’s voornamelijk de (Scandinavische) mythologie, volksverhalen en symbolisme.”
www.helisir.com / www.facebook.com/helisir.official/

De bijzondere locatie voor deze avond is ‘Ons Ding’, een prachtige, intieme en sfeervolle ruimte onder beheer en gastvrijheid van Ben en Astrid, bij menig Heartbonder wel bekend. In ‘Ons Ding’ worden o.a. concerten en lezingen gehouden, maar ook cursussen en bijeenkomsten georganiseerd. Geciteerd vanaf de Facebookpagina: “Jazeker ook jij bent welkom bij activiteiten en evenementen in Ons Ding! Het woord ‘ons’ betekent namelijk; iets dat van mij én van anderen samen is. Dus Ons Ding is ook van en voor jullie. Ons Ding is van ons allemaal.”

Je bent vanaf 19:00u welkom, de muziek begint om 20:00u
Kaartjes kosten €10,–
Voor een klein bedrag kun je een drankje kopen en zowel de bands als Heartbonds zullen merchandise verkopen. Zorg daarom dat je wat contant geld bij je hebt, er is géén mogelijkheid tot pinnen.

Je kunt je kaartje reserveren door een mailtje te sturen naar tinkerbell.nl@gmail.com met je naam, het aantal kaartjes dat je wilt en je telefoonnummer. Na je aanmelding ontvang je de betaalgegevens en het exacte adres. Je aanmelding is pas volledig bevestigd wanneer je betaald hebt. Er zijn voor deze avond slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Long Story Short (2019)
|